Pár szó rólunk…

Immár 12 éve várjuk kedves régi és új fogyni kikapcsolódni feltöltődni vágyó Vendégeinket. Célunk hogy Vendégeink igényes és egyben hangulatos családias környezetben szépüljenek. Ezért is kis szalonunk családi vállalkozásként üzemel .

Nagyon fontos számunkra a maximális felkészültség jelen vagyunk kiállításokon tovább képzéseken , hogy vendégeinknek mindig naprakészen el tudjuk hozni a legújabb alakformáló edzéseket kezeléseket melyek segítségével leggyorsabban el tudják érni az "Álom alakot " . Azt is fontosnak tartjuk hogy mindenki számára elérhetőek legyünk ezért arra törekszünk áraink mindig a legkedvezőbbek legyenek .

" Luxus megfizethető áron "

Nálunk elengedhetetlen hogy a változást nyomon kövessük ezért állapotfelmérés után speciális mérleg segítségével illetve cm -rel is pontos méréseket végzünk melyet kb. 10 alkalom után megismétlünk . Amennyiben nem indul be a fogyás segítünk a vendégeknek feltárni a lehetséges okokat. Tudunk ajánlani orvost dietetikust illetve sok esetben lelki okai vannak annak ha stagnál a súly . Nálunk lehetőség van ilyen próblémák megoldására is Életút vezetési tanácsadás keretein belül.

Amennyiben tetszenek a szolgáltatásaink, várunk szeretettel egy személyes konzultációra illetve próba edzésre és próba kezelésre is!