Szolárium

Az egyenletes és kontrolált barnító hatás. Bőr állapotának javítása, a bőr zsírosodásának megakadályozása, D vitamin felszabadítása a szervezetben, csontritkulás megelőzése, egészséges ápolt megjelenés.

Szolárium minőségi kritériumok:
A nálunk található szolárium gép maximálisan megfelel az összes EU-s előírásnak, minőségi és higiéniai követelménynek. Ami maximális garancia a biztonságos és hatékony barnuláshoz. Azt is érdemes tudni, hogy mi a piac legújabb fejlesztésű, legdrágább és leghatékonyabb szolárium csöveit használjuk!
Az Ergoline a világ legkedveltebb márkája.Az Ergoline a barnulási eredményt egyéni kívánság szerint kínálja. Az ergonómiai elképzelések példaértékű barnulási komfortot tesznek lehetővé.
Az Ergoline képviselet csövei 800 óráig vannak hitelesítve. Mivel stúdiónkban számítógépes rendszert használunk, így percre pontosan nyomon tudjuk követni az eltelt csőidőt. Minden csövet 650 óránál gyújtókkal együtt garantáltan cserélünk. Így vendégeink számára a csövek minősége mindig egyenletes . Gépeinkbe az új 0,3-as szabványú csöveket használjuk. A hagyományos 0,6-os szoláriumhoz képest az Ergoline 0,3-as optimalizált szoláriumokban a pigmentek barnulása, valamint az újraképződése is jelentősen hamarabb következik . Nálunk mindenki leégés veszelye nélkül barnulhat .

- 43 db 160 W-os testbarnító intenzív EU 0.3-as csövek Sexy Cacao
- 3 db változtatható teljesítményű 520 W-os Ultra arcbarnító
- a legmodernebb mikrokontrolleres vezérlési rendszer
- külön szabályozható két körös testhűtés
- archűtés fújás irány változtatással
- dekorvilágítás
- Control panel 4 mezős LED kijelzéssel