Edzéseink – Kezeléseink

Infra Ellipszistréner

A Body Space gépek egyik legmodernebb fitnessgépe az Infra Ellipszistréner mely már világszerte rengeteg országban aratott sikert Magyarországon elsőként nálunk megtalálható . A kardió edzések közül az elliptikus tréner az ami az egész testet átmozgatja és mégis ízüket kímélő. Az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. Az edzés hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből. Ezt a folyamatot még fokozzuk egy zsírbontó krémmel illetve fóliázzuk a testet . Így egy 30 perces edzés alatt akár több dl izzadság távozik és a vendég 700-800 Kcal is eléget .

Infra Ellipszistréner

E-Fit

Csak Rólad szól!

És arról, hogy a saját, egyéni tempódnak és teljesítőképességednek megfelelően hozd magad a legjobb formába. Ha tehát inkább elkerülnéd a zsúfolt, zajos konditermeket, mert jobban érzed magad egy letisztult helyen, de változatos edzéstervre, maximális odafigyelésre és professzionális irányításra van szükséged, akkor az E-Fit a tökéletes választás!

Mit nyújt számodra az E-Fit?

Csak azt, amire szükséged van, vagyis személyre szabott, változatos edzéseket. Az edzések során csak Veled foglalkoznak!
Az elektromos izomstimulációs módszer aktív gyakorlatokkal kombinálva segíti az izmok fejlődését és feszesítését.
Az elektromos izomstimulációval összhangban, a ruhában egyszerű gimnasztikai és erősítő gyakorlatokat végzünk, így az izomfejlesztés és zsírégetés tízszer hatékonyabb, mintha külön alkalmaznánk a két dolgot. Az E-Fit edzés hatékonyságának lényege és kulcsa a teljes test egyidejű stimulációja. Az összes izomcsoport edzése egyszerre történik, így hatodára rövidül egy átlagos edzésidő. Az edzőtermekben eltöltött hosszú órák során külön-külön gyakorlatokat végzünk minden izomcsoport átmozgatására, ami testtájanként 15-20 perc elfoglaltságot jelent, és egy-egy gyakorlatból meg 3-4 sorozatot, ami 30-40 izom-összehúzódást eredményez. Az E-Fit készüléknél ezzel szemben az összes izomcsoport edzése egy időben történik, az elektromos impulzusoknak köszönhetően 30-40 micro-összehúzódás történik másodpercenként az összes érintett izomban és emellett még a végzett alapgyakorlatok is stimulálják a felfokozott állapotban levő izmokat, ami kb. 36000 izom- összehúzódás a teljes testen – mindez 20perc alatt. Az E-Fit gépek lelke a könnyű és erős anyagból készült mellény és sort. Ezek az antibakteriális, könnyen tisztítható és szellőző anyagból készült ruhák hordozzák és tartják helyükön az elektródákat.

E-Fit

Vacutherm Futópad, Vacutherm fekvőbicikli

A Body-Space használatával történő zsírégetésnek két fontos előnye van a vákuum nélküli fizikai aktivitással szemben:
1. a zsírsejteket kinyeri a cellulit által sújtott területekről, (combok, fenék, has), és növeli azok vérellátását
2. a személyre szabott pulzusellenőrzés lehetővé teszi a maximális zsírégető hatás elérését optimális energia befektetése mellett
A Body-Space gépek edzés alatti használata hatékonyabbá teszi a zsírégetés folyamatát, mivel az izmok edzés közben több zsírsavat állítanak elő, amelyeket az artériák az izomsejtekbe szállítanak. A bőr azon rétegei, amelyek vérrel gazdagon el vannak látva képesek sokkal gyorsabban leadni a zsírsejteket, mint azok, amelyek vérben szegények.
A zsírégetés helye nem az edzés közben használt izmoktól függ, hanem hogy melyik bőr alatti szövet és bőrterület van abban a pillanatban vérrel jobban ellátva. Semmilyen más kezelési forma nem okoz tényleges zsírégetést.
A Body-Space egy zárt kapszula melyben a test alsó része ki van téve a negatív (vákuum) és pozitív nyomásnak (légköri nyomás). A vákuum kezeléssel egy időben folyik az edzés .Még egy fizikailag inaktív személy is könnyen tud boldogulni az edzéssel.
A gép paramétereit (vákuum erősség, gyorsaság) a gép szabályozza, és minden kliensnek egyénileg van beállítva.
A Body-Space kezelés megszűnteti a cellulit elsődleges okait- a gyenge bőr és bőr alatti szövetek alacsony vérellátását.
A gép hatékonysága függ a felhasználó személyes hajlamától a gyors szöveti zsírégetésre. A vákuum és az ergometriai edzés együttes használata felgyorsítja a vérkeringést, ezáltal a szövetek vérellátása javul. Ez egyenesen a gyorsabb zsírégetéshez vezet a problémás területeken, mert a zsír csak az aktív izommunkától ég el.
Ez a teljesen új cellulitcsökkentő módszer, a Body-Space jelenleg a leghatékonyabb eszköz, és a teljes sikere biztosított abban az esetben, ha az ajánlott kezelésszámot a felhasználó betartja (ez a cellulit súlyosságától is függ), és a helyes diétára és testmozgásra is odafigyel.
Egyszerre 12 és 20 közti kezelésszám az ajánlott mennyiség. A kutatások azt bizonyítják, hogy 20 kezelés alatt le lehet adni a felesleges zsírt a has, altest és a fenék területéről és ezáltal karcsúbb testalkatot érhetünk el, megerősíthetjük az izmainkat és formálódhatunk, a rugalmas bőr pedig hónapokon át látható marad.

Vacutherm Futópad

Body Roll

Újdonság ! Nemzetközileg elismert cellulit eltávolító feszesítő mélymasszázs gép . 14 féle testhelyzetben használható. Beépített infrával színterápiával . LED kijelzővel. 15, 30, 45 perces programok.
Egy teljes testet átmozgató henger mely kellemes lazító nyugtató hatású . 10 kezelés után szemmel is jól látható az eredmény a bőr feszesebb simább lesz a cellulit mértéke jelentősen csökken.

COLLAGEN fènyteràpia

Magyarországon elsőként nálunk! A Collagen NEW AGE professzionális Arcfiatalító!
Alkalmazható a teljes arc és dekoltázsra. A kollagén fényterápia egyik leghatékonyabb ránctalanító kezelés. Természetes és nem-invazív kezelés, amelynek köszönhetően meg lehet szabadulni ráncoktól és a bőr minősége is javul.
A kezelés során, Collagén NEW AGE nem barnító UV-sugárzás vagy lézersugárzás de fény hullámokat bocsát ki amelyek hossza 633 nanométer, amely létező spektrum látható fény. Látható rózsaszín fény meleg és kellemes, pihentető . Ez 10 mm mélységre hatol és bizonyos sejteket COLLAGEN termelésre kèsztet. A fény eléri a mélyebb rétegeket serkenti a kollagén és elasztin termelést.

Lipo Lézer

A lipo lézer alacsony szintű lézer energiát bocsájt ki, mely megbolygatja a zsírsejthártyákat, amelyek ennek hatására kiengedik az intracelluláris (sejten belüli) zsírt. Ezáltal a sejthártyáknak megváltozik az áteresztőképessége, így pedig a sejtek elvesztik gömbformájukat. Ez a folyamat nem gyakorol hatást a zsírsejteket körülvevő testrészekre (bőr, erek, perifériás idegek). A trigliceridek kirobbannak a törött sejthártyákból és visszakerülnek az intersticiális térbe, ahonnan lassan keresztülmennek a test anyagcseréjének állomásain, és kedvezőtlen fiziológiai hatás nélkül a test energiaforrásként is felhasználja őket. Ez a folyamat nem a ˝zsír cseppfolyósítása˝, vagy a sejtek elpusztítása, hanem azok azonnali kiürítése.

Alkalmazhatóság:
Intenzív fizikai zsírbontás
Felesleges zsír elégetése
Fogyás, cellulit csökkentés
Csökkenti a fáradtságot
Eltávolítja az akadályokat a testcsatornákból
Elősegíti és felgyorsítja a test anyagcseréjét

Előnyök:
teljes műanyag ABS forma
nagy, színes érintőképernyő
importált dióda lézer lámpa Japánból
rövidtávon érzékelhető eredmények az alakformálásban
élvezetes, pihentető és kényelmes kezelési folyamat
túlszárnyalja a rádiófrekvenciás és ultrahangos kavitációs technológiát
egy kezelési kúra akár 10-15 cm csökkenést eredményezhet
kényelem: 30 perc fekvés, bőrre ható stimuláció nélkül
bármilyen célterületen képes csökkenteni a zsírt


Lipo Lézer

Hullámmasszázs

Az emberi szervezet élettani folyamatait a vér- és nyirokkeringés szabályozza. A nyirok- és vénás rendszer kielégítő működése nagyban függ az izmok mozgásától, mivel ezek segítik a bennük lévő nyirok illetve vér mozgását. A mozgásszegény életmód, az egész napos álló vagy ülő munka, a test öregedési folyamatai, a túlsúly, az egészségtelen táplálkozás, esetleg a genetikai adottságok mind lassíthatják a keringést, így a felhalmozódó salakanyagok a lassuló anyagcsere és a romló immunrendszer kellemetlen tüneteket, sőt idővel akár komoly betegségeket is okozhat.
A hullámmasszázs a hagyományos kézi nyirokmasszázs hatékonyságának többszörösével ható nyirokmasszázs. A hullámmasszázs készülék segítségével megelőzhető, illetve kezelhető a nyirokpangás, de használata elengedhetetlen feltétele a hatékony alakformálásnak is, mivel ez a kezelés biztosítja, hogy a felszabadított zsír és méreganyagok kiürüljenek a szervezetből. A hullámmasszázs más kezelésekkel együtt kombinálva is használható, jól kiegészíti Vákumkezelést, testtekercselést ,ultrahangos eljárásokat vagy más akár mozgással egybekötött edzést vagy kezelést . A hullámmasszázs lényege hogy a vendég lábaira illetve testére speciálisan kialakított kezelő egységeket,helyezünk fel. A gép által vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái egy folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idéznek elő. Enyhe, ritmikus nyomáshullámok keletkeznek, amelyek a láb legalsó pontjától kiindulva végighömpölyögnek a bokán, combon, fenéken - egészen fel a csípőig és kellemes masszázsérzés kíséretében masszíroznak a szív irányába. Ez rendkívül erőteljes hatást gyakorol mind a nyirok-, mind a vérkeringés sebességére. A hullámok követik egymást, percenkénti számuk és a nyomás erőssége a kezelésnek megfelelően szabályozható. Az eljárás során a nyirokfolyadék, a különböző salakanyagok és az egyéb, kezelés által mobilizált anyagok, zsírsejtek a perifériás visszerekből és nyirokerekből a nyirokcsomók felé terelődnek, és így visszakerülve a keringésbe, természetes úton, a vesén, májon át távozhatnak a szervezetből.
A vendégek már az első hullámmasszázs kezelés után azt tapasztalják, hogy az adott végtagot például lábukat sokkal könnyebbnek, felszabadultabbnak érzik, sőt azt is érezhetik, mintha cipőjük egy számmal nagyobb lenne. A hullámmasszázs kezelések hatására felélénkülő nyirokkeringés segít a comb, a fenék, a derék körfogatának csökkentésében, a bőr esztétikai megjelenése sokat javul, simává, bársonyossá, feszessé válik a kötőszövet, csökken a narancsbőr mennyisége.


Dr.Derm Ultrahangos zsírbontás

A fókuszált ultrahang kezelőfeje elérve a 40,000 Hz-et intenzív rezgésbe hozza a zsírsejteket, majd számtalan vákummal teli légzsákot eredményez. Az ütközések hatására a membrán megbomlik, a sejtben lévő víz felhevül, a zsír pedig triglycerine-re és zsírsavra oszlik. A kezelés során kizárólag a bőr alatti zsírréteget romboljuk szét, segítségével tehát fájdalommentesen akár több cm -től is megszabadulhatunk a bőr szebb feszesebb lesz .

Dr.Derm Ultrahangos zsírbontás

Vacuflex testvákum

A vacuflex®2000 készülékkel a narancsbőr kezelésében elterjedt vákuummasszázs és köpölyözés, a feszült, merev izmok lazítása mellett a szem körüli táskák csökkentése, valamint a belső szervekhez kapcsolódó reflexzónák stimulációja is elvégezhető.

A vákuum kozmetika hatásai:
A zsírdepók mobilizálása
A nyirokáramlás javulása
A lokális vérkeringés javulása
Az anyagcsere megélénkülése
A sejtek oxigénfelvételének növekedése
Az immunrendszer stimulációja
Analgetikus (fájdalomcsillapító) hatás
Belső szervi stimuláció a reflexzónák révén
Spazmusok, izomgörcsök oldása

A vacuflex®2000 nemcsak műszaki felépítésében, hanem szolgáltatásaiban is megkülönböztetett figyelmet érdemel. Az alapfelszereltséghez tartozó vákuummasszázs és cellulitterápiás készlet univerzális testkezelő kézidarabot tartalmaz 3 különböző méretű üvegillesztékkel, valamint gyorscsatlakozó csövet az easy-contact aljzathoz. A készletben továbbá 2 arckezelő kézidarab és elosztócső is található a két kézzel párhuzamosan történő arckezelésekhez. Az arc- és a test vákuumasszázs kezelésén túl különböző reflexterápiás programok is szolgálják a teljes körű kezelési koncepciót a kiegészítésként vásárolható reflexterápiás készlet segítségével.
A vacuflex®2000 készülék a szívóerőt a kezelés során folyamatosan ellenőrzi, s az előlapon kiválasztott teljesítménynek megfelelően beállítja. A vákuum állandóan kontrollált teljesítménye a biztosíték arra, hogy Ön mindig a testtájnak megfelelő vákuummal fog dolgozni. A vacucontrol® garantálja az eredményes, kellemetlenségektől mentes kezelést.

Vacuflex testvákum

Ultratone izomstimulátor

Az alakformálás egyik legeredményesebb változata az elektrogimnasztika ( izomstimulátor ) . Nagy előnye hogy azokat a területeket is meg tudjuk dolgozni amiket egyébként csak nehéz tornagyakorlattal lehetne. Kiváló szálkásításra, bőrfeszesítésre, narancsbőr eltüntetésere, izomépítésre, zsírbontásra, méregtelenítésre. A programot a vendég igényeihez igazítjuk legtökéletesebb eredmény érdekében.


Body Wrapping

A body-wrapping az USA-ból származik, az „álomalakok” hazájából - azt jelenti: a testet betekercselni. Ezzel a kozmetikai eljárással jó eredmény érhető el az alakformálás és cellulitisz, vagyis a narancsbőr problémák esetén. Egy környezetbarát speciális fóliával és a helyes kompressziós technikával körbetekercseljük a vendéget.Az alakformáló krém és a fólia felélénkíti a nyirokáramlást, ami által a pangó folyadék a nyirokrendszeren keresztül távozik. A krém speciális hatóanyaga a kötőszövetet feszesebbé teszi, és a zsírszövet anyagcseréjét is felgyorsítja.A tekercselés által biztosított egyenletes nyomás és az aromaterápia együttesen eredményezi a látványos kerületcsökkenést a combon a hason és a csípőn. A bőr már az első alkalom után simább és feszesebb lesz és javul a vérkeringés. Ennek köszönhetően sokkal intenzívebbé válik a test salaktalanítása. A kezelést 5-10 alkalommal megismételve már jelentős, cm-ben mérhető fogyást lehet elérni. A body wrapping mellett természetesen elengedhetetlen a megfelelő táplálkozás kialakítása is. Annak érdekében, hogy a body wrapping testcsomagolás eredményes legyen, illetve hatása megmaradjon, házi használatra szánt krémeketés teákat is tudunk biztosítani.

Body Wrapping

Algapakolás hőtakaróval

Ez a mikronizált hármas hatású por összegyűjti a Laminaria, Spirulina, és Lithotamnium algák és a Thalasso Oligo jótékony hatásait Mindenkinek, aki részt vesz fogyasztó programon, vagy ásványanyag feltöltésre vágyik.

Előnyök:
3 in 1 pakolás: karcsúsít, fszesít s ásványi anyaggal tölt fel.
Ideális alternatívája fogyókúráknak vagy feszesítőprogramoknak.
Ideális alkalmanként vagy szórványosan alkalmazva. 60 perc feltöltődés a hőtakaróval . Luxus megfizethető áron!


Foglaljon időpontot elérhetőségeink valamelyikén!


Elérhetőség